ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΒΒΑΕΙΟ!
Από γενιά σε γενιά, εδώ και αρκετούς αιώνες, οι ζυθοποιοί ανακατεύουν τα ''μαγικά τους καζάνια'', μένοντας πιστοί στην παράδοση αλλά και εξελίσσοντας την τέχνη τους με το ''πάντρεμα'' της με την τεχνολογία, φτιάχνοντας μπίρα σε υπερσύγχρονα ζυθοποιεία. Ακριβώς αυτή είναι και η μαγεία της μπίρας: Ότι είναι το ''νέκταρ'' που δημιουργείται από μια ιδανική ένωση με την εξέλιξη προς όφελος ημών και υμών! Οι ''πύλες'' του μυαλού σου ανοίγουν, όταν όντως είσαι αποφασισμένος να ταξιδέψεις με όλο σου το ''είναι'' στον ''πλανήτη'' μπίρα και να τον ...κατακτήσεις.

Εις υγείαν!

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΣΟΥ 5 ΕΔΕΣΣΑ.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Μπύρα Για Γερή Καρδιά

Η μπύρα, όπως πλέον αποδεικνύεται από πληθώρα μελετών, ασκεί, όταν καταναλώνεται με μέτρο, σημαντικότατη προστατευτική δράση έναντι καταστάσεων όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου, η αρτηριοσκλήρυνση και γενικότερα η στεφανιαία νόσος.

Μια πρόσφατη μετα-ανάλυση, στην οποία συνοψίζονται τα αποτελέσματα δεκαπέντε μεγάλων μελετών, αναφέρει ότι η ήπια κατανάλωση τόσο μπύρας όσο και κρασιού σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης νοσημάτων της καρδιάς και των αγγείων.

     Ακόμη πιο εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, από μελέτη στην οποία φάνηκε ότι η ήπια κατανάλωση ορισμένων αλκοολούχων ποτών, όπως το κρασί και η μπύρα, μείωσε τη συχνότητα εμφάνισης εμφραγμάτων ενώ παράλληλα βελτίωσε σημαντικά και το «προφίλ» των λιπιδίων.

πηγή: myworld.gr (25 Φεβρουαρίου 2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου