ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΒΒΑΕΙΟ!
Από γενιά σε γενιά, εδώ και αρκετούς αιώνες, οι ζυθοποιοί ανακατεύουν τα ''μαγικά τους καζάνια'', μένοντας πιστοί στην παράδοση αλλά και εξελίσσοντας την τέχνη τους με το ''πάντρεμα'' της με την τεχνολογία, φτιάχνοντας μπίρα σε υπερσύγχρονα ζυθοποιεία. Ακριβώς αυτή είναι και η μαγεία της μπίρας: Ότι είναι το ''νέκταρ'' που δημιουργείται από μια ιδανική ένωση με την εξέλιξη προς όφελος ημών και υμών! Οι ''πύλες'' του μυαλού σου ανοίγουν, όταν όντως είσαι αποφασισμένος να ταξιδέψεις με όλο σου το ''είναι'' στον ''πλανήτη'' μπίρα και να τον ...κατακτήσεις.

Εις υγείαν!

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΣΟΥ 5 ΕΔΕΣΣΑ.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μια μπύρα με μαύρο χιούμορ!

Η ζωή είναι μια διαδικασία περίεργη. Με τα καλά της και τα κακά της. Πολλές φορές μόνο με τα κακά της. Ρωτήστε τον Ντόναλντ Ντακ γι’ αυτό. Ή τον παλιόφιλο τον Μέρφυ. Η βόλτα σου στον κόσμο μπορεί ανά πάσα στιγμή να είναι η τελευταία. Η συνάντηση με τον… «μαυροντυμένο κύριο» μπορεί να παραμονεύει σε κάθε γωνιά. Οι εκπλήξεις της είναι ικανές να σε αφήσουν νταμιτζάνα με το στόμα να χάσκει ανοιχτό. Οι σχέσεις στις οποίες πόνταρες, τα συναισθήματα στα οποία στηριζόσουν εύκολα γυρνάνε ένα καλοακονισμένο μπούμερανγκ που στο φεύγα του έχει το κεφάλι σου κρεμασμένο στο ζωνάρι του. Δε χαμογελάς που ζεις, χαμογελάς που -παραδόξως- ακόμη δεν πέθανες.

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν και στο Ηνωμένο Βασίλειο οι διαφημιστές τηςNewcastle Brown Ale. Πήραν τις αποτυχίες, τους φόβους, τις ξεφτίλες, τις αμηχανίες μας και τις έκαναν σποτάκια. Με τον δύσμοιρο πρωταγωνιστή τους να έχει ξαφνικά τρεις μέρες ζωής, να είναι υιοθετημένος, αποτυχημένος, τελευταίος στην κλίμακα αγάπης… Ωστόσο το μπουκαλάκι της λατρεμένης του μπύρας είναι πάντα εκεί. Συνεχώς δίπλα του. Το μόνο αποκούμπι, ο μόνος πραγματικός καλός λόγος να ζει, να χαμογελάει, να μην τα παρατάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου