ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΒΒΑΕΙΟ!
Από γενιά σε γενιά, εδώ και αρκετούς αιώνες, οι ζυθοποιοί ανακατεύουν τα ''μαγικά τους καζάνια'', μένοντας πιστοί στην παράδοση αλλά και εξελίσσοντας την τέχνη τους με το ''πάντρεμα'' της με την τεχνολογία, φτιάχνοντας μπίρα σε υπερσύγχρονα ζυθοποιεία. Ακριβώς αυτή είναι και η μαγεία της μπίρας: Ότι είναι το ''νέκταρ'' που δημιουργείται από μια ιδανική ένωση με την εξέλιξη προς όφελος ημών και υμών! Οι ''πύλες'' του μυαλού σου ανοίγουν, όταν όντως είσαι αποφασισμένος να ταξιδέψεις με όλο σου το ''είναι'' στον ''πλανήτη'' μπίρα και να τον ...κατακτήσεις.

Εις υγείαν!

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΤΣΟΥ 5 ΕΔΕΣΣΑ.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η ακριβότερη μπίρα στον κόσμο!



Ένα εστιατόριο στο Λονδίνο παρουσίασε πρόσφατα την ακριβότερη μπίρα στον κόσμο, που κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ πάνω από 1.000 δολάρια το μπουκάλι.

«Η Vieille Bon Secours είναι μια σπάνια και απολύτως εξειδικευμένη μπίρα για… εκλεκτικούς ουρανίσκους και μόνο», λέει ο Βέλγος Master Sommelier κ. Mark Stroobandt.




Από το 1995 παράγεται περιορισμένος αριθμός από τη βελγική εταιρεία Caulier, και μάλιστα σε δύο ποικιλίες: ξανθιά και σκούρα, οι οποίες έχουν σύνθετη και καλά ισορροπημένη γεύση, έτσι ώστε η αλκοόλη, που μετράται στο 8%, να είναι ευδιάκριτη σε κάθε γουλιά.




Επιπλέον, η μπίρα Vieille Bon Secours ξεχωρίζει για την έντονη φρουτώδη γεύση βερίκοκου σε συνδυασμό με καραμέλα, ενώ πικάντικοι «τόνοι» γλυκάνισου και γλυκόριζας ολοκληρώνουν την απόλαυση!




Οι λάτρεις της μπίρας μπορούν να την απολαύσουν σε συγκεκριμένα εστιατόρια ή να την παραγγείλουν on-line απευθείας από την εταιρεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να μπουν στη μεγάλη… λίστα αναμονής!


perierga.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου